Eco Hotel Restaurant Maya Luna Mahahual Wheelchair accesible bungalow

Rolstoel toegankelijk hotel

Als een van de weinige hotels aan de Caribische kust van Mexico is Maya Luna een rolstoel toegankelijk hotel. We hebben 1 bungalow op het strand zo goed mogelijk aangepast. Zowel voor mensen die nog een paar stappen kunnen lopen als voor mensen die helemaal niet meer kunnen lopen.

De reis naar Mahahual. We kunnen helpen met het regelen van transport van Cancun naar Mahahual. De meeste taxi busjes hebben de mogelijkheid om de rolstoel vast te zetten gedurende de reis.

Rolstoel toegankelijk hotel direct aan het strand

Voor mensen die helemaal niet kunnen lopen, raden we aan om een mee te nemen. Het is vrij eenvoudig om de ramp aan de taxi te koppelen. Ook kan de ramp gemakkelijk aan de patio van het restaurant worden gekoppeld. Als u nog een paar stappen kunt lopen, dan is een ramp niet nodig. De auto of taxi kan tot vlakbij de patio van het restaurant rijden. Daar kunt u uitstappen en vrijwel direct in de rolstoel gaan zitten.

Batterijen opladen van de rolstoel. Hotel Maya Luna heeft een 110 Volt elektriciteits systeem. Het is geen probleem om de batterijen op te laden in ons hotel, vooral niet gedurende de avonduren als de generator aanstaat.

Eco Hotel Restaurant Maya Luna Rolstoel toegankelijk met pad naast de bungalow op het strand
Eco Hotel Restaurant Maya Luna Rolstoel toegankelijk hotel met steun in de douche
Eco Hotel Restaurant Maya Luna rolstoel toegankelijk hotel op het terras beneden met uitzicht over zee
Eco Hotel Restaurant Maya Luna rolstoel toegankelijk met hoger toilet
Naar binnen gaan. Natuurlijk zijn de deuren van ons rolstoel toegankelijk hotel breed genoeg zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de rolstoel er niet door kan. Als men beide deuren opent is de ingang 120 cm breed. Het terras van de bungalow is door middel van een houten vlonder direct verbonden met de patio van het restaurant. Binnen in de bungalow. Er is genoeg ruimte om zich in de rolstoel voort te bewegen. De bedden kunnen worden verschoven of uit de kamer gehaald. Ook de deuren van de doucheruimte kunnen allebei open. Natuurlijk is de ingang breed genoeg om met de rolstoel de douche in te gaan.

Douche en toilet. Het toilet is 25 cm hoger dan gewoonlijk in Mexico. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om weer in de rolstoel te gaan zitten. Aan de muur naast het toilet en naast de douche zijn ijzeren handvatten gemonteerd die steun bieden. Er is indien nodig een douche stoel beschikbaar. Uit hygiënisch oogpunt raden we aan zelf de plastic toilet pot mee te nemen. Te koop in verschillende zaken in Cancun en Playa del Carmen. Neem contact met ons op voor meer informatie.