Eco Hotel Restaurant Maya Luna Mahahual Bruiloft op het strand

Eco bruiloft op het strand

Eco bruiloft – Een nieuw bruiloft concept.

Als je droomt van een intieme, privébruiloft op het strand met uitzicht op de Caribische Zee … dan hebben wij het perfecte voorstel voor jullie:  jullie Eco bruiloft! Vier een van de mooiste gebeurtenissen in jullie leven op een unieke manier op een tropische, romantische bestemming!

Hotel Restaurant Maya Luna ligt in een rustig, ongerept gebied aan de Caribische kust van Mexico in een nog niet door het massa toerisme ontdekt stukje kust. Het strand ligt tussen de turquoise kleuren van de Caribische Zee en de tropische mangrove vegetatie. Wij nodigen jullie uit om samen met jullie dierbaren de ervaring van een eco bruiloftsreceptie te beleven. Alle decoratie is van natuurlijk materiaal, zoveel mogelijk gerecycled.

Jullie Eco-bruiloft.

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen zich bewust hoe belangrijk respect voor het milieu is. En willen ook hun steentje bijdragen aan het behoud van het milieu. Het concept van een Eco bruiloft geeft verloofden en gasten de mogelijkheid om op een respectvolle manier in contact te staan met de omgeving.

Binnen ons Eco bruiloft-voorstel houden we rekening met

 • De decoratie (we gebruiken lokale, handgemaakte, gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen)
 • Het menu (met lokale ingrediënten)
 • De keuze van bloemen
 • De lokale cultuur, met Maya-huwelijksceremonies.

Wil je weten hoe jullie perfecte dag eruit kan zien? Kijk dan even bij een verzameling fotos van verschillende eco bruiloften die we bij Hotel Maya Luna hebben georganiseerd. Let wel op, je gaat naar de Spaanse versie van onze website.

Eco Hotel Restaurant Maya Luna Mahahual eco bruiloft bruidspaar
Eco Hotel Restaurant Maya Luna Mahahual eco bruiloft tafel versiering
Eco Hotel Restaurant Maya Luna Mahahual eco bruiloft bruidspaar
Eco Hotel Restaurant Maya Luna Mahahual eco bruiloft taart

Ons team

We hebben een team gespecialiseerd in evenementen. We zullen er alles aan doen om jullie bruiloft een fantastisch succes te maken. Vanaf het eerste moment ontvangen jullie persoonlijk advies en gedetailleerde opvolging van jullie ideeën. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft precies de bruiloft wordt waar jullie van dromen.

Onze diensten.

Samen met onze collega´s van Moramar, gespecialiseerd in eco bruiloften kunnen we jullie helpen met de voorbereidingen en alles wat nodig is om er een mooi feest van te maken. 
 • Wij bieden ondersteuning bij de voorbereidingen van de ceremonie met ambtenaar van de burgerlijke stand, Maya-priester of ceremoniemeester voor een symbolische ceremonie.
 • Hulp bij de nodige documentatie.
 • Verlichting en decoratie.
 • Natuurlijke bloemstukken.
 • Ontwerp van ruimtes voor de bruiloft.
 • Presentatie van opties voor het menu.
 • Drankjes en cocktails met en zonder alcohol.
 • Bruidstaart.
 • DJ- en geluidsapparatuur.
 • Professionele fotografen
 • Make-up en kapsel.
Eco Hotel Restaurant Maya Luna Mahahual eco bruiloft bruidspaar
Eco Hotel Restaurant Maya Luna Mahahual eco bruiloft maya ceremonie op het strand
Eco Hotel Restaurant Maya Luna Mahahual eco bruiloft bruidspaar
Eco Hotel Restaurant Maya Luna Mahahual eco bruiloft versiering strand

Vanwege de unieke ligging van ons prive strand is Hotel Maya Luna ook een perfecte plek om intieme evenementen te vieren waaraan alleen het paar deelneemt. Wil je dat hij of zij vraagt om met je te trouwen? Of willen jullie jullie trouwdag vieren? of jullie huwelijks gelofte renoveren? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen en ons naar de mogelijkheden te vragen.

 

We organiseren voornamelijk Eco bruiloften voor kleine groepen. In onze bungalows aan het strand en de 2 kamers boven het restaurant hebben we plaats voor ongeveer 17 personen. Kinderen kunnen eventueel ook voor de bungalow in een zelf meegebrachte tent slapen. In ons restaurant (inclusief 3 grote tafels op het strand) hebben we maximaal plek voor 30 gasten – inclusief vrienden en kinderen.