Eco Hotel Restaurant Maya Luna Mahahual pelicanen voeren

Reserveren

Hartelijk dank voor uw interesse in Hotel Restaurant Maya Luna.
Voor een overzicht van alle prijzen die we per seizoen hanteren kunt u terecht op het Engelstalige deel van onze website
U kunt ons bellen en direct bij ons boeken op +525588547945:

Vragen

Heeft u nog meer vragen? Dan kunt u ons een whatsapp sturen (klik op de whatsapp button recht onderaan de pagina) .

Om te reserveren kunt u natuurlijk ook een email sturen naar reservaciones@hotelmayaluna.com. Vermeldt dan a.u.b. de gewenste datum van aankomst en vertrek en het aantal personen. Als er kinderen bij zijn ook graag de leeftijd vermelden. We sturen z.s.m informatie toe met details hoe u de reservering kunt bevestigen. Geef alstublieft aan waar u woont (Mexico, Europa, Verenigde Staten, Canada of ergens anders) zodat we de juiste details kunnen sturen. We proberen altijd binnen 24 uur te antwoorden. Heeft u geen bericht hebt ontvangen van info@hotelmayaluna.com m.b.t de reserveringsaanvraag? Kijk dan even in de spambox.

Lees alstublieft onderstaande informatie goed door.

Reserveren | Reservering bevestigen / annuleren

Om te reserveren vragen we een aanbetaling van 50% van het totaal van de huur. Graag ontvangen we dit bedrag binnen 7 dagen na de bevestiging van de reservering.

Annuleringsvoorwaarden:

a. Annulering 30 dagen of meer voor de aankomst datum : 100% terugbetaling.

b. Annulering 30 – 7 dagen voor de aankomst datum : 50% terugbetaling.

c. Annulering 7 dagen voor de aankomst datum of no show: Geen terugbetaling. We proberen zo flexible mogelijk te zijn. Tijdens het laagseizoen is het vaak mogelijk om de data nog te veranderen

Annulerings voorwaarden kerst & oud en nieuw (15 december – 15 january ) en Paasvakantie

Om de reservering te bevestigen vragen we een aanbetaling van 50 % van de totale huur per bungalow te ontvangen binnen 7 dagen na de bevestiging van de reservering.

a. Annulering 60 dagen of meer voor de aankomst datum : 100% terugbetaling.

b. Annulering 60 – 30 dagen voor de aankomst datum : 50% terugbetaling.

c. Annulering 30 dagen voor de aankomst datum : Geen terugbetaling.

Als het ons toch nog lukt om in geval van annulering de kamer te verhuren, zijn we alsnog bereid om de aanbetaling terug te storten.

Reserveren | Vervroegd vertrek

Als gasten tijdens hun verblijf eerder weggaan dan gepland, is het noodzakelijk om dat 2 dagen van tevoren te laten weten. Als er geen sprake is van bijzondere omstandigheden, bieden we aan om 50 % van de huur terug te geven over de overige dagen. Slecht weer en regen beschouwen we helaas niet als een bijzondere omstandigheid. Maar als een naderende tropische storm of orkaan noodzaakt tot vertrek of dat wij daardoor de reservering moeten annuleren wordt de gehele aanbetaling of het openstaande bedrag terugbetaald.is. De weersvoorspellingen kunt u onder andere raadplegen via de website van windfinder.