Beoordelingen

In de afgelopen jaren hebben we behoorlijk wat 4 & 5 sterren beoordelingen ontvangen van gasten die een geweldige tijd bij Hotel Maya Luna hebben gehad of heerlijk hebben gegeten in ons restaurant.

Getuigenissen | Tripadvisor

We zijn vooral erg trots dat we al 8 jaar achtereenvolgend het  “Certificate of Excellence” van TripAdvisor hebben ontvangen. Dit jaar zijn we uitgekozen tot de Travelers choice van 2021

Travelers choice 2021
Platinum Greenleader
 
   
Takata Eco certificaat
Takata eco certificaat Maya Luna
Butterfly Club 4.5 out of 5

Getuigenissen | Eco-rating

Ook zijn we erg  blij met onze Eco-rating op Eco Tropical-resorts. Vanaf het allereerste begin hebben we geprobeerd de natuur zoveel mogelijk te respecteren. Zo gebruiken we bijvoorbeeld zonnepanelen voor het opwekken van electriciteit. Ook zijn alle bungalows en ons restaurant zo gebouwd dat ze regenwater kunnen opvangen. Op de pagina “Over ons ecologische hotel” staan meer maatregelen die we de afgelopen jaren hebben genomen om de natuur te beschermen. Zelfs de bruiloften die we organiseren bij Maya Luna zijn 100% Eco!

Getuigenissen | Geweldige keuken beoordelingen

Ook ons restaurant wordt vaak genoemd. Het overgrote deel van de gasten zijn erg enthousiast en laten weten dat ze heerlijk gegeten hebben. Het meest geprezen gerecht van onze kaar is onze specialiteit, de gevulde ananas. Dit is niet onopgemerkt gebleven op de website van Restaurant Guru, zoals je hieronder kunt zien.

Maya Luna restaurant aanbevolen op Restaurant Guru
Eco Hotel Restaurant Maya Luna Mahahual Global hospitality award
Eco Hotel Restaurante Maya Luna in the top 20% of the most dog friendly hotels in the world

Getuigenissen | Huisdiervriendelijk

Als laatste maar niet minder belangrijk … we zijn een van de weinige huisdiervriendelijke hotels in Quintana Roo. Onze hond Ajax heeft zelfs zijn eigen pagina op onze website waarin hij al zijn vriendjes uitnodigt om met hem te spelen! Als gevolg hiervan heeft de website van Travelmyth ons in de top 20 geplaatst van hotels wereldwijd die huisdiervriendelijk zijn!

Booking dot com
Booking guest review award
Detecta Hotel
Eco Hotel Restaurant Maya Luna beoordeling 8.8 op Detecta Hotel
Rated op Zoover

Soms vragen mensen ons: waar komen jullie gasten vandaan? Wat voor type gasten krijgen jullie over de vloer? Als je een paar beoordelingen leest, is het duidelijk dat de meeste gasten die het naar hun zin hadden altijd praten over het fantastische eten, de rust en het feit dat we pet-friendly zijn.  Kortom, onze gasten zijn natuurliefhebbers die op zoek zijn naar dat laatste stukje paradijs dat nog niet verpest is door massatoerisme …. en waar je je hond mee naar toe kunt nemen en heerlijk kunt eten!

Houd er ajb bij het kiezen van je vakantiebestemming rekening mee dat Mahahual nog steeds een klein dorp is. Er is geen winkelcentrum, dus geen grote supermarkten. Wanneer je op zoek bent naar een hotel met airconditioning, televisie en een koelkast dat in het midden van de stad ligt … dan zou Hotel Maya Luna absoluut de verkeerde keuze zijn.

Ecologisch hotel restaurant maya luna mahahual beautiful beach
Ecologisch hotel restaurant maya luna mahahual familie accommodatie
Beoordelingen illustratie Ecologisch hotel restaurant maya luna mahahual uitzicht over zee
Beoordelingen illustratie bij Ecologisch hotel restaurant maya luna vanuit de lucht